Praktik i digital kommunikation -og marketing

Er du igang med en uddannelse og drømmer du om, at stå med et eksamensbevis og være klar til at ligge verden ned bagefter?

Så skal du vælge dit kommende praktiksted med omhu.

Skal vi snakke?

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi søger marketing-praktikanter der er igang med en PBA uddannelse til august 2024

  Skal du bruge en praktikplads i forbindelse med din uddannelse, inden for kommunikation og marketing, så skal du læse med her.

  Vi har igennem årene oplært og introduceret et utal af kommunikations -og Marketingstuderende  til online marketing igennem vores praktikant-program “100 Dage til Succes”.

  På under 100 dage kommer vi til at transformere dig fra, komplet rookie til en marketing manager, med faglige kompetencer på niveau med, eller højere end, dem du finder i marketingbureauer og marketing afdelinger rundt om i Danmark.

   

  Ledige pladser til august 2024
  0

  1

  14 dages Onbording

  Da vi arbejder med rigtige betalende kunder, er det vigtigt for os, at de leverancer du leverer, også lever op til de løfter vi giver vores kunder.

  Derfor har vi lavet et onbording-forløb, der ikke bare informerer dig om vores ydelser, men også lærer dig præcis hvad du skal gøre og hvornår – perfekt for dig, der søger en praktikplads inden for kommunikation. 

  Forløbet er en kombination af klassisk tavle-undervisning, samt vores eget online kursus, der via gode dybdegående video’er, viser dig præcis, hvad du skal gøre.

  Vores erfaring er at den digitale del af undervisningen, er den der udvikler dig som PBA/ bachelor praktikant mest, da man kan spole frem og tilbage, hvis man skulle misse noget – og det gør man ofte.

  2

  Sitekick for branchens dygtigste

  Når du har gennemgået branchens bedste onbording-forløb, vil du i bedste Batman & Robin-stil komme til at agere sitekick, for en af Danmarks dygtigste marketing managers.

  Det betyder, at du vil arbejde med rigtige kunde cases i samarbejde med din mentor. Som en del af din praktik i kommunikation, vil din mentor uddelegere opgaver til dig, og hver gang du har afsluttet en opgave gennemgå den nøje, så vi er sikre på at kvaliteten er i top.

  Det er vores tryghed for at kunderne, altid får et produkt af højeste kvalitet og din sikkerhed for, at du lære at lave kvalitets-arbejde fra dag 1.

  Vi ved af erfaring at det at lave et grundigt og veludført stykke arbejde fra start, spare dig rigtigt mange timer på sigt, da du slipper for at rette op på fjollede sjuskefejl.

  3

  Selvstændigt arbejde med faglig sparring

  I takt med at du bliver bedre til at lave marketing og opnår en bevidst kompetent forståelse for vores 360 graders marketing-løsninger, løsner vi langsom grebet og giver dig mere frie rammer. 

  Vi har en kæmpe respekt for vores kunder og vil til en hver tid give os alt den tid der skal til for, at de ikke bare får et fint resultat men et perfekt resultat, hver gang.

  Dette engagement er især vigtigt for os, når vi arbejder med praktikanter på en PBA/bachelor uddannelse, hvor kvaliteten af arbejdet direkte påvirker vores kunders tilfredshed.

  Det svinger meget fra person til person, hvor hurtigt man opnår at blive bevidst kompetent, men langt de fleste rekrutter vi har, opnår allerede dette efter 1 – 1,5 måned efter opstart.

  Selvom du vil opleve en højere grad selvstændighed i din arbejdsdag, vil du stadigt være tilknyttet din mentor, der igennem hele forløbet, kommer til at guide dig.

  4

  Diplom på at du er marketing manager trin 1

  Når du har gennemført 100 dage til succes, vil du få et diplom på, at du er marketing manager trin 1. Som marketing manager trin 1 vil du være et værdifuldt aktiv i 90% af alle marketing bureauer og marketing afdelinger.

  Du vil have fuldstændigt styr på SEO-analyser, SEO tekstforfatning, Linkbuilding, hastighedsoptimering, basal brug -og teknisk SEO optimering af WordPress hjemmesider.

  Du vil være erfaren bruger af følgende værktøjer: Ahrefs, Accuranker, Storybase, Screaming Frog, SEO by Yoast og mange flere marketing tools. 

  Disse værktøjer er essentielle for enhver, der ønsker at specialisere sig inden for SEO og online marketing, og vil gøre dig i stand til at skille dig ud fra mængden, når du søger job efter din PBA uddannelse eller praktikantperiode i kommunikation.