Praktik Multimediedesigner/ Digital Konceptudvikling

Er du igang med en uddannelse som multimediedesigner eller er du igang med at tage din PBA i Digital konceptudvikling, så står du formentligt også her til august 2024 og skal igang med dit praktikforløb.

Skal vi snakke?

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi søger Multimediedesign- og digital konceptudviklings-praktikanter til august 2024

  Som en del af vores 100 Dage til Succes forløb, vil du ikke bare kunne lave flotte WordPress hjemmesider. 

  Du vil også kunne lave hjemmesider, der konvertere besøgende til kunder, hjemmesider der er SEO optimerede, så der rent faktisk kommer trafik ind på dem, lige som du får lov at arbejde med branchens bedste billede- og video-materiale.

  Ovenstående er ikke helt uvæsentligt, når du står på den anden side af dit praktikforløb og skal videre ud på arbejdsmarkedet.

  WordPress, SEO, Konverteringsoptimering og flotte referencer, er i den grad noget, som en potentiel arbejdsgiver vil hæfte sig ved inden de udstyrer dig med en ansættelseskontrakt.

  Derfor er det heller ikke helt uvæsentligt, hvor du kommer i praktik som Multimediedesign- og digital konceptudvikler.

  100 Dage til Succes bygger på vores efterhånden velkendte “action beats knowledge koncept”.

  Der i alt sin enkelthed går ud på, at du lærer mere ved at arbejde med webdesign end du lærer ved, at gå på en skole og få 10.000 timers tankpasser læring, der fortælle dig hvordan du i teorien, kunne lave en hjemmeside og i teorien kunne ramme en målgruppe.

  Som multimediedesigner- og digital konceptudvikler, lander man ikke et job på, at have styr på teori, men lander et job på erfaring og godt designøje.  

  Men som nyuddannet multimediedesigner- eller digital konceptudvikler, er både erfaring og referencer ofte muren imellem dig og dit første job i branchen. 

  Når først du kan dokumentere erfaring og referencer,  går det som regel den anden vej og du ender med at være eftertragtet.

  Som en del af praktikantprogrammet 100 Dage til Succes, vil du få adgang til vores forskellige design-frameworks, som vi har brugt de sidste 10 år på at udarbejde.

  Det betyder i praksis, at du vil komme til at bygge flotte og konverterings-venlige websites fra dag 1. 

  Da vi har vores effektivitets principper, vil du også kunne gøre det hurtigt og effektivt, selvom du holder en rigtig høj kvalitet.

  Så selvom du kun har 10-12 ugers praktikforløb, vil du stadigt have mere end rigeligt med flotte referencer fra rigtige kunder, du kan smide ind i din portefølje.

  Du vil også have lært at arbejde effektivt og målrettet, ligesom du kommer til at få den basale forståelse for dynamikken imellem online marketing og webdesign.

  Ledige pladser til august 2024
  0

  Hvilke designfærdigheder får du med i værktøjskassen?

  Herunder finder du et lille udsnit af de websites vi har lavet i løbet af det sidste års tid. Så du kan se hvad du kommer til selv at kunne designe, når du starter i dit praktikforløb og efterfølgende tage med under armen når du senere skal til jobsamtale.