Markedsføringsøkonom praktik

Er du igang med en uddannelse som markedsføringsøkonom og drømmer du om, at stå med et eksamensbevis og være klar til at ligge verden ned bagefter?

Så skal du vælge dit kommende praktiksted med omhu.

 

Skal vi snakke?

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi søger markedsføringsøkonom praktikant til august 2024

  Skal du bruge en praktikplads som markedsføringsøkonom, så skal du læse med her.

  Vi har igennem årene oplært og introduceret utallige Markedsføringsøkonom praktikanter til online marketing igennem vores velrenomerede praktikant program “100 Dage til Succes”.

  100 Dage til Succes bygger på det vi kalder “action beats knowledge konceptet”.

  Vi er fuldstændigt af den overbevisning, at 100 dage hos os kommer til, at bidrage mere til din marketing-karriere end 5 år mere på skolebænken.

  Lige nu søger vi markedsføringsøkonom praktikanter til både vores kontor i Albertslund (København) og Vejle. Vælg blot afdeling i din ansøgning. 

  Ledige pladser til august 2024
  0

  Mød vores tidligere Markedføringsøkonom praktikanter

  Nikolaj & Sofia

  Markedføringsøkonom-praktikanter 2022

  Pernille & Carla

  Markedføringsøkonom-praktikanter 2021

  Niclas

  Markedføringsøkonom-praktikant 2022

  9,4 i gennemsnit

  Sidste hold 5 måneders praktikanter fik et gennemsnit på 9,4 på tværs af alle markedsføringsøkonom praktikanter

  Ud over at få 5 måneders praktisk erfaring med marketing og en uddannelse som marketing manager trin 1 fra vores eget akademi, der åbner deres døre ind i erhvervslivet.

  Så må man i den grad sige, at vi har fået sat baren for hvordan et markedsføringsøkonom praktikforløb kan gå hen og give i både pose og sæk.

  Som en del af vores 5 måneders program har de brugt hver fredag i deres praktikforløb på at skrive opgave her på kontoret.

  Hvilket har resulteret i karaktere der ligger mellem 8,5 og 12 i snit på tværs af praktikrapport og hovedopgave.

  Vi er stolte over igen i år, at have Danmarks vildeste praktikforløb.

  Hvordan fungere det?

  1

  14 dages Onbording

  Da vi arbejder med rigtige betalende kunder, er det vigtigt for os, at de leverancer du leverer også lever op til de løfter, vi giver vores kunder.

  Derfor har vi lavet et onbording-forløb, der ikke bare informere dig om vores ydelser, men også lærer dig præcis hvad du skal gøre og hvornår.

  Forløbet er en kombination af klassisk tavle-undervisning, samt vores eget online kursus, der via gode dybdegående video’er, viser dig præcis hvad du skal gøre.

  Vores erfaring er at den digitale del af undervisningen, er den der udvikler dig som markedsføringsøkonom praktikant mest, da man kan spole frem og tilbage, hvis man skulle misse noget – og det gør man ofte.

  2

  Sitekick for branchens dygtigste

  Når du har gennemgået branchens bedste onbording-forløb, vil du i bedste Batman & Robin stil komme til at agere sitekick, for en af Danmarks dygtigste marketing managers.

  Det betyder at du vil arbejde med rigtige kunde cases i samarbejde med din mentor. Din mentor vil uddelegere opgaver til dig, og hver gang du har afsluttet en opgave gennemgås den nøje, så vi er sikre på at kvaliteten er i top.

  Det er vores tryghed for at kunderne, altid får et produkt af højeste kvalitet og din sikkerhed for, at du lærer at lave kvalitets-arbejde fra dag 1.

  Vi ved af erfaring at det at lave et grundigt og veludført stykke arbejde fra start, sparer dig rigtigt mange timer på sigt, da du slipper for at rette op på fjollede sjuskefejl.

  3

  Selvstændigt arbejde med faglig sparring

  I takt med at du bliver bedre til at lave marketing og opnår en bevidst kompetent forståelse for vores 360 graders marketing-løsninger, løsner vi langsom grebet og giver dig mere frie rammer. 

  Vi har en kæmpe respekt for vores kunder, og vil til en hver tid give os alt den tid der skal til for, at de ikke bare får et fint resultat, men et perfekt resultat hver gang.

  Det svinger meget fra person til person, hvor hurtigt man opnår at blive bevidst kompetent, men langt de fleste rekrutter vi har, opnår allerede dette efter 1 – 1,5 måned efter opstart.

  Selvom du vil opleve en højere grad selvstændighed i din arbejdsdag, vil du stadigt være tilknyttet din mentor, der igennem hele forløbet, kommer til at guide dig.

  4

  Diplom på at du er marketing manager trin 1

  Når du har gennemført 100 Dage til Succes, vil du få et diplom på, at du er marketing manager trin 1. Som marketing manager trin 1 vil du være et værdifuldt aktiv i 90% af alle marketing bureauer og marketing afdelinger.

  Du vil have fuldstændigt styr på SEO-analyser, SEO tekstforfatning, Linkbuilding, hastighedsoptimering, basal brug -og teknisk SEO optimering af WordPress hjemmesider.

  Du vil være erfaren bruger af følgende værktøjer: Ahrefs, Accuranker, Storybase, Screaming Frog, SEO by Yoast og mange flere marketing tools der får dig fra ansøgning til jobsamtalen næsten hver gang.