Datamatiker praktik

Er du i gang med en uddannelse som datamatiker, så står du formentligt her til august 2024 og skal bruge en praktikplads.

Siden her hedder marketing-praktikant.dk, men for dig som datamatiker praktikant er vi det helt rette match, da vi er så meget mere end marketing.

Skal vi snakke?

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 16 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi søger datamatiker praktikanter til august 2024

  Som datamatiker-praktikant er det vigtigt for dig, at den praktikplads du vælger, kan indfri de mål og forventninger du har til din fremtid, for der er en verden til forskel på, hvad du drømmer om og hvilken virksomhed der kan sende dig på den rette vej.

  For at det er en win/win for os og for dig, har vi valgt at være 100% transparente om hvad du kan forvente, at arbejde med her hos i den periode hvor du er i praktik.

  3 ting du med garanti ikke kommer til at lave!

  1. Du kommer ikke til at hente kaffe til cheferne
  2. Du kommer ikke til at sortere dropbox
  3. Du kommer ikke til, at gøre rent efter andre end dig selv

  Kan du leve med ovenstående, så har vi 2 spor i vores 100 dage til succes program, der er relevante for dig.

  0
  Ledige pladser til august 2024

  1

  Den Kreative klasse

  I vores webafdeling, kommer du til at bygge hjemmesider i WordPress, og lære at bruge verdens bedste temaer og plugins, der får dig hurtigt og effektivt fra a til b.

  Du vil her lære, at lave flotte og sælgende hjemmesider og blive gjort parat til et job som webdesigner når du har været igennem forløbet.

  I den kreative klasse, har vi mindre fokus på programmering og er langt mere interesseret i front end delen, hvor lækre designs og konverteringsoptimering er i fokus.

  Det handler her om, at skabe designet, der konvertere de besøgende til kunder, så husets marketing-managers, kan skabe de bedst mulige resultater for vores kunder.

  Vores praktikanter på denne linje, er ofte eftertragtede i marketing bureauer og marketing afdelinger, der har fokus på lækkert design og konverterings-venlige hjemmesider.

  Det er også denne linje vi rekruttere vores egne webdesignere fra.

  2

  Super nørden

  Bor du i din mors kælder, drikker du 4 liter cola om dagen og brænder du bare for PHP og APIer?

  Så er denne linje mere for dig. Vælger du den nørdede vej, vil du blive en del af vores process and development team.

  I process and development, vil du blandt andet være med til at udvikle vores interne systemer, der er bygget via podio med API integrationen til alverdens systemer via zapier.

  Der ud over bygger vi også løbende vores egne små marketing-tools, som du kommer til at være med til at udbygge og vedligeholde.

  Mange datamatikere, vælger dette spor, da det kombinere passionen for hardcore programmering og arbejdet med APIer, med forståelsen for verdens mest brugte systemer.

  Og når du står på den anden side og skal finde et job, vil du opleve at utroligt mange virksomheder sværger til, at have muligheden for at være agile, hvorfor systemer som podio og andre CRM systemer der facilitere automationer, med et minimum af kode, er lige så vigtigt at kunne som, at kunne hardcode det næste Facebook.

  Vores datamatiker-praktikanter på denne linje, vil være eftertragtede, som inHouse systemudviklere i større virksomheder og udviklingshuse.