Datamatiker praktik

Er du i gang med en uddannelse som datamatiker, så står du formentligt her til august 2024 og skal bruge en praktikplads.

Siden her hedder marketing-praktikant.dk, men for dig som datamatiker praktikant er vi det helt rette match, da vi er så meget mere end marketing.

Skal vi snakke?

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi søger datamatiker praktikanter til august 2024

  Som datamatiker-praktikant er det vigtigt for dig, at den praktikplads du vælger, kan indfri de mål og forventninger du har til din fremtid, for der er en verden til forskel på, hvad du drømmer om og hvilken virksomhed der kan sende dig på den rette vej.

  For at det er en win/win for os og for dig, har vi valgt at være 100% transparente om hvad du kan forvente, at arbejde med her hos i den periode hvor du er i praktik.

  3 ting du med garanti ikke kommer til at lave!

  1. Du kommer ikke til at hente kaffe til cheferne
  2. Du kommer ikke til at sortere dropbox
  3. Du kommer ikke til, at gøre rent efter andre end dig selv

  Kan du leve med ovenstående, så kan vores 100 dage til succes program være relevant for dig.

  Ledige pladser til august 2024
  0

  1

  Den Kreative klasse

  I vores webafdeling, kommer du til at bygge hjemmesider i WordPress, og lære at bruge verdens bedste temaer og plugins, der får dig hurtigt og effektivt fra a til b.

  Du vil her lære, at lave flotte og sælgende hjemmesider og blive gjort parat til et job som webdesigner når du har været igennem forløbet.

  Som den kreative klasse, har vi ikke rigtigt fokus på programmering men er mere interesseret i front end delen, hvor lækre designs og konverteringsoptimering er i fokus.

  Det handler her om, at skabe designet, der konvertere de besøgende til kunder, så husets marketing-managers, kan skabe de bedst mulige resultater for vores kunder.

  Vores datamatiker praktikanter på denne linje, er ofte eftertragtede i webbureauer, marketing bureauer og marketing afdelinger, der har fokus på lækkert design og konverterings-venlige hjemmesider.

  Det er også denne linje vi rekruttere vores egne webdesignere fra.

  2

  Det fede projekt

  Som datamatiker praktikant her hos os vil din dagligdag som nævnt primært være fokuseret på, at arbejde i CMS Systemer som blandt andet WordPress.

  Men vi ved af erfaring, at et hvert praktikant program skal have et fedt eksamens projekt.

  Derfor er en del af forberedelserne til dit praktikforløb, at vi finder et projekt der er lidt ud over det sædvanlige og brugbart her hos os. 

  Eksempler fra tidligere studerende er udviklingen af en abonnements-webshop, der kan håndtere vores betalinger.

  Men det kunne lige så vel være et .ai drevent værktøj der kan håndterer dele af de processer som vi arbejder med her hos os.

  Til dit eksamens projekt behøver du ikke bruge WordPress – Det kan du både lave i React, Laravel, Vue.js, Bootstrap osv. 

  Vi investerer gerne i tools der kan gøre processen nemmere for dig, da dit eksamensprojekt kommer til at skabe værdi for os.

  Som udgangspunkt laver du eksamensprojekt hver fredag på kontoret, men afhængig af det tool der skal laves, kan det i nogen tilfælde give mening at samle skrivedagene ifht. effektiviteten.

  3

  Den rigtige datamatiker praktikant for os

  Sagt lige ud så er vi ikke super udviklere men super designere, og rigtigt dygtige til at bruge de værktøjer der er på markedet som kræver minimal kodeteknisk forståelse.

  Eksempelvis bruger vi “Zapier” rigtigt meget til API integration, Vores interne systemer bygger på Podio og har mange hundrede automationer baseret på meget simpel PHP og super avanceret logik.

  Så hvis du drømmer om, at kode det nye Facebook og du gerne vil være et sted hvor det er hardcore programmering der er i fokus, så må vi være ærlige at sige, at vi ikke er et godt match.  

  Men hvis du kan se fidusen i, at kunne lave en flot konverteringsvenlig hjemmeside hurtigt.

  Synes du er sjovt, at kunne afslutte dine projekter, frem for at blive ved med at arbejde med det samme i måneder eller år.

  Er du måske en af dem der fandt ud af at det at lave et flot webdesign frem for hardcore programmering der gør dig glad for at arbejde med hjemmesider. 

  Så er vi uden tvivl det helt rigtige sted for dig.

  4

  Det fede projekt

  Praktikforløbet fungere på den måde, at du de første 14 dage får en grundig indkøring i vores systemer og frameworks.

  Vores frameworks er de værktøjskasser vi bruger til, at skabe indlevende og flotte designs, der får de besøgende til at konvertere.

  Hvis ikke du har arbejdet med WordPress, så har du formentligt arbejdet med nogen forskellige PHP og javascript frameworks som React, Laravel, Angular og vue.js.

  Som du nok ved er fordelen ved frameworks, at du har en motor der løbende bliver opdateret og vedligehold af en contributer, så sikkerhedshuller osv. bliver lukket, lige som du nemt kan hive en betalingsfunktion, oprettelse af brugere eller andre linjer i databasen via composer.